Източник: lamqta.com, Снимка: БулфотоОвен Време е да разпуснете и да си

...
Източник: lamqta.com, Снимка: БулфотоОвен Време е да разпуснете и да си
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: lamqta.com, Снимка: Булфото

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Днес най-хубавите решения ще се появят в главата Ви непринудено и ненадейно.На Вашия обичан човек ще остане опцията единствено да се чуди, до какъв брой бързи са били Вашите дейности и по какъв начин тъкмо сте се досетили. Смятайте, че този ден Ви е провървяло с интуицията. А на Вашата половинка – с Вас...
 

Близнаци

Събитията, които носи този ден, на пръв взор ще наподобяват изобщо не свързани между тях, а и напълно непредвидени. Само че в случай че се ориентирате в обстановката, може да откриете и повода, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте отговорни за това – това. Това ще се окаже и най-трудния миг в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към възстановяване. Днес доста ще Ви хвалят, поддържат и утвърждават. На всичко, което твърди приятни неща, може да се има вяра. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които желаете - през днешния ден можете да си го позволите.
 

Рак

Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош - просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.
 

Лъв

Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.
 

Дева

Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.
 

Везни

Днес ще си спомните някакъв нищожен интервал от своето минало. Възможно е това да се окаже някакъв флирт или с нищо не обвързващ разказ, траял по-малко от седмица. Дамо не зацикляйте на този спомен: спомнете си, усмигнете се и живейте по-нататък.
 

Скорпион

Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 

Стрелец

Вашият знак е прочут със своето свободолюбие, само че са малко тези, които знаят, че Вие сте и доста лоялен сътрудник. Това е изключително настоящо, в случай че сте се срещнали с човек на Вашето интелектуално равнище, и също така сте усетили увлечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те би трябвало да Ви схванат. А в случай че са Ви същински другари няма да се учудят, в случай че по-късно се появите на улицата и с необятна усмивка кажете, че е допустимо, това да е обич.
 

Козирог

Позволете на любознанието да управлява Вашите решения. Възможно е в последна сметка да се окажете на доста забавно място. Сега нямате ясно определен път, по който би трябвало да вървите и по тази причина се отърсете от своята привична рутина и тръгнете против приключенията. Дори и да имате единствено един свободен час, посветете го на проучване на нови територии. Това може да бъде дори нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови хрумвания, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътешестване.
 

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.
 

Риби

През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР